Handarbetsfestival

Publicerad 2018-02-06 16:49:30 i Allmänt,

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Hei allihopa!
Vi har länge drömt om att har en eller tva dager med folk omkring oss som är likna galna i handarbete som vi. Tidigare försökte vi det med marknader och kurser här i Ingebo Hagar, men det fanns inte tillräcktligt medfolk här i trakten som tyckte om samma saker som vi och det var svart att sätta något i gång.
Men i de sociala medier som t.ex. Instagram är det lät att träffa på människor som tycker om samma saker eller har samma intressen och åsikter.
Handarbete och i stort sätt stickning har blivit jätte populär men jag tycker det finns inte tillräckligt med möjligheter att träffa folk som tycker om handarbete här hos oss. 
Därför vill vi bjuda hit alla som vi känner från Instagram och det är faktist inte så lätt som jag tänkte.
Min Instagramprofil är inte så stort och jag känner säkert inte alla som fins här i Sverige.
Men jag vill ändå försöka att organiserar  festivalen, för jag tycker att vi 
har en bra plats här i Ingebo för att hålla i en festival.
Vi har haft musikfestival två gånger  varför inte har en handarbetsfestival, eller hur?
Det andra är att vi kan bjuda på bra mat, för äta måste man ju också.
Sedan finns det möjligheter att bor på gården. Om det är många som kommer så räcker det kanske inte med platser för alla här, men det finns ett vandrarhem i Vimmerby som ligger bara 5 km från oss och även hotel. Vi har också bra tips för de som söcker sovplatser.

Vi sätter biljettprisen ganska låg.  Biljettpris blir 390,— inkl. mat. Mest av priset är mat och lite hyra för  lokalen, eldar och elförbrukning.  Men jag tror priset är rimligt. Det kan komma lite kostnader till för material om ni vill delta i olika workshops eller kurser. 
Vi har inte bestämt ett speciell program än utom de tidener som vi ska äta.
Klockan 10.00 Fika
Klockan 13.00 Lunch
Klockan 16.00 Fika 
 Mellan dessa tider hoppas ja att någon vill håller workshop, kurs eller föreläsning eller vi bara lär  känna varandra på riktig.
Ni får gärna ta med  fina saker som garn eller ull och sälja eller byta.
När vi har festivalen lördag den 14. april är restaurangen stängt för allmänheten men på söndag den 15. april har vi öppet från 12.00-16.00
Då finns möjligheten att träffas igen och forsätta.
Vi är jätte öpen för alla förslag.

En sak till är att vi måste vara minst 20 personer och kan vara högst 50 personer. Ni kan föranmäla er under mail adressen:
Julie.creative.handmade.design@gmail.com

Här kommer en lista från personer från Instagram som jag personligen tycker att jag vill träffa i det så kallade verkligheten. Du känner säkert fler som kunde vara intresserad av festivalen, så snälla bara berätta, tack!
@kammebornia     @tantkofta   @dodergok   @stickkontakt @fruvalborg @ulricaloeb @p4chen @froken_fyrkant    @frokenviol @mariegefvert @majasmanufaktur  @organicknitters @moodsofcolors
@tantulltuss @tinalundell @honerocheir @threehazels @solkustensspinnverkstad @clara.linnea  @60garnernord   @annabauergbg  @garnomera @tornedalsfrun  @opalicious.se  @clarastickar  @yarnesty @vickevira @moniaxelsson @moodsofcolor 

Har du eller ni fragor eller undrar över något skriva gärna via mail. 
susann.pom@gmail.comOm

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela